اسپوتاشیمی|تولیدکننده استات سدیم،پتاسیم،مس،منگنزوسولفات روی ،آهن
تولید کننده استات سدیم ،پتاسیم ،مس ،منگنز و سولفات روی ،آهن ،نیکل ،مس ،منیزیم ،منگنز ،بتاسیم و...
17th اکتبر 2022
مدیر وبسایت
0
215

اسید سولفوریک ایرانی پتروشیمی

بازرگانی اسپوتا شیمی تامین کننده اسید سولفوریک ایرانی پتروشیمی

یکی از مواد بسیار پرکاربرد و مهم در صنایع گوناگون، اسید سولفوریک است که کاربرد بسیار زیادی داشته و می‌تواند باعث پیشرفت کار شود. این ماده به خاطر حلال بودن و همچنین قابلیتی که در برابر خورندگی از خود نشان می‌دهد، به‌ شدت قوی‌تر از سایر مواد شیمیایی خواهد بود و می‌تواند جایگاه ویژه‌ای را به دست آورد. در ادامه مطالب قصد داریم در مورد اسید سولفوریک ایرانی پتروشیمی صحبت کنیم. اگر علاقه دارید در این زمینه اطلاعات مفیدی را به دست آورید، پیشنهاد می‌کنیم حتما این مقاله را مطالعه کنید.

کاربرد اسید سولفوریک

در بسیاری از صنایع شاهد کاربرد بسیار ویژه ماده هستیم اما تنها مقدار استفاده از آن در کشاورزی گویای همه‌ چیز است. در کشاورزی از این ماده در کودهای شیمیایی استفاده می‌شود. اسید سولفوریک به پاکسازی و غنی سازی خاک کمک می کند . بنابراین می‌تواند در روند رشد محصولات و همچنین ارتقای کیفیت زمین کشاورزی نقش بسیار ویژه‌ای داشته باشد.
همچنین در باطری‌سازی به‌ عنوان الکترولیت از اسید سولفوریک استفاده می‌کنند. دمای جوش اسید سولفوریک پایین‌تر از آب بوده و در تولید روغن موتور به کاربرد دارد. از اسید سولفوریک به‌ خاطر داشتن خاصیت زدایندگی بالا به‌عنوان ماده اصلی در مواد شوینده استفاده می‌شود. کاربرد دیگر این نوع ماده شیمیایی در آزمایشگاه‌ها و داروسازی‌ها بوده که به‌ عنوان حلال مورد استفاده قرار می‌گیرد.
با توجه به این‌ که سولفوریک اسید نسبت به فلزها واکنش سریعی نشان می‌دهد، در بسیاری از صنایع به‌ عنوان حلال فلز از آن استفاده می‌شود. البته توجه داشته باشید که کاربرد این مواد شیمیایی تنها به مواردی که ذکر شد خلاصه نمی‌شود و در اغلب صنایع با توجه به کاربرد، به مقدار لازم از آن استفاده می‌شود.

انواع مختلف موجود در بازار ایران

از نظر ظاهری اسید سولفوریک یک ماده مایع بوده که بی‌رنگ و محلول در آب است. با توجه به مصارف مختلف می‌توان اسید را با آب رقیق و در غلظت‌های مختلف آماده کرد. توجه داشته باشید که سولفوریک اسید به‌ صورت غلیظ می‌تواند به بافت‌ها و فلزات آسیب برساند؛ زیرا به‌ شدت خورنده است. اگر این ماده با پوست بدن برخورد داشته باشد می‌تواند سوختگی‌های خفیف تا شدید را بسته به غلظت آن ایجاد کند. پیش‌ از کشف سوپر اسیدها، فلوئورو سولفوریک اسید قوی‌ترین اسید بود.

بازار جهانی خرید و فروش

تولید جهانی این ماده تا سال 2012 بیش از 250 میلیون تن بوده است . مقدار تولید جهانی اسید سولفوریک تا سال 2018 به 260 میلیون تن رسیده است. طبق پیش‌بینی‌های انجام‌ شده رشد تولید این ماده حداقل تا سال ۲۰۲۳ به‌ صورت صعودی خواهد بود.

سخن پایانی

در این مطلب ما سعی کردیم اسید سولفوریک ایرانی پتروشیمی را به شما معرفی کنیم تا با کاربردهای آن آشنا شوید. چنانچه در این زمینه نیاز به کسب اطلاعات بیشتر دارید، می‌توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی کنند.

مطالب مرتبط