اسپوتاشیمی|تولیدکننده استات سدیم،پتاسیم،مس،منگنزوسولفات روی ،آهن
تولید کننده استات سدیم ،پتاسیم ،مس ،منگنز و سولفات روی ،آهن ،نیکل ،مس ،منیزیم ،منگنز ،بتاسیم و...
24th نوامبر 2022
مدیر وبسایت
0
144

سولفات سدیم

 تولید سولفات سدیم

یکی از مواد معدنی پرکاربرد در طبیعت که از معادن قابل استخراج است سولفات سدیم خواهد بود. استفاده مداوم و نقش آن در صنایع مختلف موجب بهره‌برداری و استخراج این مواد معنی شده و فرصت‌های شغلی بسیاری را ایجاد کرده است. در این مطلب سعی داریم شما را این ماده بیشتر آشنا کنیم.

سولفات سدیم چیست؟

سولفات سدیم در واقع یک نوع نمک معدنی است که در صنایع شیمیایی بسیار پرکاربرد و پرمصرف به شمار می‌رود. این مواد با نام‌های دیگری از جمله سولفات دوسو، نمک گلوبر و نمک سولفوریک اسید نیز شناخته می‌شود.  نمک معدنی ظاهری به رنگ سفید و پودر مانند دارد که به صورت فراوان می‌توانید آن را در آب‌ها و خاک‌ها مشاهده کنید. این ماده در هر دو صورت خشک و هیدراته در آب حل خواهد شد.

کاربردهای سولفات سدیم

سولفات سدیم به دلیل عملکرد و کارایی منحصر به فردی که دارد، نقش مهم و اساسی در مواد مورد نیاز صنایع مختلف را ایفا می‌کند. برخی از موارد کاربرد این مواد شامل موارد زیر است:
تولید مواد شوینده: یکی از کاربردهای رایج در مواد شوینده است و به دلیل قدرت پاک‌کنندگی بالایی در پودرهای لباسشویی استفاده می‌شود؛ به طور کلی این ماده یک سوم از مواد شوینده را تشکیل می‌دهد.
صنعت کاغذ و چوب:  در صنعت کاغذسازی و در تهیه خمیر کاغذ به کار می برند و از این ماده پرکاربرد در مراحل مرتبط با تولید پالپ چوب نقش مهمی دارد.

صنعت شیشه‌سازی:

این ماده در شیشه سازی برای از بین بردن حباب‌ها و سفیدی‌های روی شیشه استفاده می‌شود. ناگفته نماند که در ساخت انواع شیشه کاربرد خواهد داشت.

صنعت داروسازی:

سولفات سدیم در عمل‌های جراحی دستگاه گوارش به دلیل این که قابلیت پاکسازی لوله گوارش را دارد مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این ماده به صورت محلول رقیق‌شده در کنار مواد دیگر کاربرد دارد وبه صورت تزریقی در دامپزشکی نیز استفاده می‌شود.
استفاده در صنایع: یکی دیگر از موارد کاربرد سولفات سدیم این است که این ماده در ساخت باتری، رنگدانه و کود مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ البته در موارد دیگری مانند خوراک دام و عکاسی نیز کاربرد دارد.

انواع سولفات سدیم

این ماده در دو نوع خشک و هیدراته تولید می‌شود. این مواد با توجه به تعداد مولکول‌های آب دارای اسامی مختلفی است که عبارتند از:
تناردیت: فرمول تشکیل‌دهنده آن Na² SO⁴ است.
دکاهیدرات: مولکل‌های آب آن ۱۰ عدد است و فرمول مولکولی آن نیز ۱۰ H2O خواهد بود.
هپتاهیدرات: فرمول مولکولی این سولفات به صورت ۷ H2O و دارای ۷ عدد مولکول است؛ که با نام گلابر نیز شناخته می‌شود و بیشترین سهم تولید در بازار مختص به آن است.

سخن پایانی

همان‌طور که می‌دانید صنایع مختلف برای ساخت و تولید تجهیزات و محصولات گوناگون به مواد زیادی نیاز دارند. یکی از موادی که این نیاز را بر طرف می‌کند این ماده است. در این مطلب این ماده پر مصرف را مورد بررسی قرار دادیم، امیدواریم برای شما کاربردی باشد.

مطالب مرتبط
14 آگوست 2022
402

اسید استیک

خرید اسید کرومیک
قیمت اسید کرومیک
خرید اسید کرومیک
ساخت اسید کرومیک
تری کربوکسیلیک اسید
قیمت پرکلریک اسید
واردات اسید سولفامیک
فروش اسید بوریک ترکیه
خرید اسید استئاریک
خریدار اسید سولفوریک
مخزن نگهداری اسید

20 آگوست 2022
1302

ویدئوی محصولات اسپوتاشیمی

آب اکسیژینه، اسپوتا شیمی،اسپوتاشیمی،استات مس،سولفات سدیم،شمش روی، نیترات مس