اسپوتاشیمی|تولیدکننده استات سدیم،پتاسیم،مس،منگنزوسولفات روی ،آهن
تولید کننده استات سدیم ،پتاسیم ،مس ،منگنز و سولفات روی ،آهن ،نیکل ،مس ،منیزیم ،منگنز ،بتاسیم و...
25th جولای 2022
مدیر وبسایت
0
117

گلیسیرین

گلیسیرین جزو دسته قندهای الکی می باشد .این ماده دارای ویژگی هایی از جمله طعم شیرین ،رنگ شفاف و بدون هیچ بویی می باشد.

فرمول شیمیایی این ماده C3H8O3  ،جرم مولی آن92.094گرم بر مول ،نقطه ذوب17.8درجه سانتی گراد،نقطه جوش 290درجه سانتی گراد  می باشد.

گلیسیرین در سه نوع گیاهی ،صنعتی و حیوانی استفاده تولید می شود

از  چربی های گیاهانی مانند نارگیل ،خرما ،سویا ،روغن پالم و…می توان گلیسیرین خوراکی تولید کرد.

نوع حیوانی آن از محصولات حیوانی مانند کره حیوانی به دست می آید.

گلیسیرین سنتزی که نام دیگر گلیسیرین حیوانی می باشد از (نیشکر یا االکل پروپلین که از مشتقات نفت است به دست می آید) ویک نمونه الکل قند ساده می باشد.

گلیسیرین
فروش گلیسیرین
استون
اسید سیتریک
خرید گلیسیرین
مواد شیمیایی
گلیسیرین klk
گوارگام
فروش مواد شیمیایی
اسانس
قیمت گلیسیرین
فروش استون
اسید فسفریک
گلیسیرین صنعتی
متانول
سوربیتول
وازلین
فروش متانول
تگزاپون
سوربات پتاسیم

ویژگی های گلیسیرین خوراکی

این ماده از نوع قندهای الکلی دسته بندی می شود و میتوان گفت که دارای 100% کربوهیدرات می باشد.ماده ای بی رنگ وبدون بو می باشد که در پختن غذا و شیرینی پزی کاربرد دارد.

این ماده مورد تاییدسازمان غذا وداروی آمریکا می باشد.ایم ماده در شیرینی پزی باعث حفظ تازگی ونرمی خمیرهای فوندانت آیسینگ ها می شود و میزان شیرینی به نسبت ساکاروز آن75%می باشد. این ماده دارای کالری کمتر از شکر وبیشترازسایرالکل های قندی است.

کاربردهای این ماده برای مصارف خوراکی عبارتند از:

تهیه و تولیدانواع شیرینی ها ،خمیرهای فوندانت و آیسینگ ها ، شکلات ،ماکارونی، آدامس ،نوشابه های گاز دار، بستنی ولبنیات کاربرد دارد.

مصرف این ماده به نسبت شکر پوسیدگی دندان را کاهش می دهد ،به سالم تر بودن وبا کیفیت تر بودن غذاها کمک می کند.

برخی از  کاربردهای دیگر گلیسیرین :

تهیه و تولید محصولات آرایشی وبهداشتی

اکثر محصولاتی که در حیطه آرایشی و بهداشتی تولید می شوند از این ماده استفاده می کنندمصارف این ماده در زمینه آرایشی شامل کرم های مرطوب کننده ،کرم های زیر چشم ،رنگ مو ،صابون و…می باشد ویکی از پرمصرف ترین مواد در حیطه آرایشی می باشد.

گلیسیرین به عنوان مرطوب کننده ،آبرسان ،رفع تیرگی و لکه های پوستی و شاداب کننده پوست می تواند به زیبایی و شفافیت پوست بدن وصورت کمک کند.

برای تقویت ناخن ها هم می توان از این ماده استفاده کرد.

مصارف صنعتی این ماده

در صنعت هم می توان گفت که این ماده کاربرد های بیشماری دارد از جمله:

1.تولید ضد یخ خودرو

2.صنعت تولید رنگ

3.کشاورزی

4.روغن کاری وافزایش عمر مفید اباز آلات

5.صنعت فیلم سازی

6.تولید مواد منفجره

خرید مواد شیمیایی اولیه از اسپوتاشیمی

شرکت اسپوتاشیمی مدتی طولانی است که در زمینه تولید مواد اولیه شیمیایی فعالیت می کند.شما عزیزان می توانید مواد شیمیایی با کیفیتی را که نیاز دارید از این مجموعه تهیه کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر مانند قیمت می توانید با شماره هایی که در سایت درج شده تماس بگیرید.

محصولات مرتبط